LÄRLABBET ÄR HÄR!

Att skapa tv-program tar sin tid. Från en påse frön av behovsanalyser till ett studioprogram av lärare, skolledare och forskare har det tagit månader av arbete. Idag går vi äntligen in i studion för inspelning av vårt första program.

I varje program tar vi upp ett specifikt ”case”, en verksam skolledare/lärare som berättar om en utmaning hen står inför och hur handlingarna har följt på det. Utmaningen följs sedan upp av en studiopanel lärare och skolledare som bidrar med kollegialt lärande och reflektioner kring temat. De sex första avsnitten kommer att handla om mobbning.

Lärlabbet är programmet för lärare, med lärare, av lärare! Vi börjar vår sändning i Kunskapskanalen och på ur.se i augusti.

Här på bloggen kommer du få följa redaktionens arbete, hitta extramaterial från programmen, eftersnack med panelen och även våra gästbloggares inlägg och reflektioner.

Vi hoppas bli en självklar plattform för input inom pedagogik och didaktik och vi är så glada att ni är med oss!

#Lärlabbet genom Katja, projektledare

2 comments

  1. Pingback: Jealar | Pearltrees
  2. Pingback: Den som tycker att normkritik verkar jobbigt är nog rätt privilegierad - Det öppna klassrummet

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>