”Får dom tag i den pruttande åsnan, eller inte?”

Emma Albinsson är skolbibliotekarie vid Grindtorpsskolan i Alby. Hon hjälper skrivande klasser ge feedback på Radioskrivarklubbens manus. Så här skriver hon:

Grupp 2 (Köttbullen Krille och Banansåsen) tyckte att pjäsen var rolig.
De hade dock så många frågor om produktionsvillkoren, att vi inte riktigt hann utveckla allt som de ville. Några tyckte nämnligen att de ville ha en förklaring till om Köttbullen Krille och Banansåsen fick tag på den pruttande åsnan eller inte. Ett förslag var att de på något sätt skulle komma över den pruttande Åsnan, men hur det skulle gå till fick de ingen ordning på.

Jag sa att de fick skriva ner ett förslag på egen hand och lämna till mig, men jag har ännu inte fått in något. Därför är mitt förslag att berättaren endast nämner något i sin sista replik om hur det gick med jakten på den pruttande åsnan. Tror du att du kan fixa det? Annars funkar det bra som det är.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>